

تیراندازی «نیروهای حفاظت یک مرکز نظامی» به خودرو یک خانواده در خمین؛ کشتهشدگان تشییع و به خاک سپرده شدند
مراسم تشییع چهار عضو یک خانواده از جمله یک کودک خردسال که در تیراندازی مرگبار در شهر خمین در استان مرکزی کشته شدند، با تشریفات رسمی نیروی انتظامی و حضور فرمانده انتظامی استان مرکزی برگزار شد.
تیراندازی «نیروهای حفاظت یک مرکز نظامی» به خودرو یک خانواده در خمین؛ کشتهشدگان تشییع و به خاک سپرده شدند

منبع تصویر، IRNA
مراسم تشییع چهار عضو یک خانواده از جمله یک کودک خردسال که در تیراندازی مرگبار در شهر خمین در استان مرکزی کشته شدند، با تشریفات رسمی نیروی انتظامی و حضور فرمانده انتظامی استان مرکزی برگزار شد.
جزئیات این تیراندازی روشن نیست اما روایت رسمی این است: «تیراندازی نیروهای حفاظت یکی از مراکز نظامی به دو خودرو عبوری که به آنها مشکوک شده بودند.»
در این تیراندازی دو زن، یک مرد و یک کودک خردسال کشته شدند. روشن نیست که نیروهای حفاظت کدام مرکز به خودروهایی که زن وکودک سرنشینش بودند شلیک کردهاند. رسانهها و مقامهای رسمی کشتهشدگان را «شهید» میخوانند و آنها در گلزار شهدای خمین به خاک سپرده شدند.
به گزارش رسانههای ایران، عوامل این تیراندازی در بازداشت هستند و پرونده قضائی « برای شفافسازی موضوع» در حال پیگیری است.
پیش از مراسم تشییع، ویدئویی از غلامرضا شیخی که همسر و دو فرزندش را در این تیراندازی از دست داد منتشر شد که میگوید: «کسی حق ندارد به دشمن ما پیام دهد، این موضوع را از همه اقوام و فامیل خواستم که رسانهای کنند.»
او میگوید که همسرش «همیشه در گفتار و انتقادات فامیلی همه را به اطاعت از این انقلاب دعوت میکرد» و «خدا همسر من را واسطه میکرد که هیچ کسی حرفی علیه این انقلاب نگوید.»
او در این ویدئو که مشخص نیست در چه شرایطی تهیه شده است «نیروهای مسلح، نیروهای انتظامی، سپاه» را فرشته و فرستاده خداوند میخواند و از همه میخواهد از آنها اطاعت کنند.
مرگ این افراد موجی از تاثر و خشم ایجاد کرده است. برخی به یاد تیراندازی به خودرو خانواده پیرفلک در ایذه در زمان اعتراضات زن، زندگی، آزادی افتادند.

منبع تصویر، Iribnews
در جریان اعتراضات ۱۴۰۱ در تیراندازی به خودرو این خانواده، کیان، کودک ۹ ساله، کشته شد و پدرش که پشت فرمان بود بهشدت مجروح شد.
شیرین عبادی، برنده جایزه صلح نوبل در یادداشتی تیراندازی به غیرنظامیان را «همان الگوی همیشگی» جمهوری اسلامی خواند: «این تنها یک حادثه نیست. یک الگوست. همان الگویی که سالهاست در خیابانهای ایران جاری بوده، از کیان پیرفلک در ایذه تاز زنان بلوچ روستای گونیچ خاش تا جوانان کشته شده در همدان. بهانه همیشه یکی است: مشکوک شدیم، و بعد شلیک و تیرباران شروع میشود.»
«حاکمیتی که از دشمن خارجی شکست میخورد کینهاش را سر مردم خالی میکند. حاکمیتی که ابزارش شلیک است.»
روز ۱۱ تیر هم دو جوان در همدان در خودرو هدف تیراندازی ماموران «ایست بازرسی» قرار گرفتند و کشته شدند.
نرگس محمدی، فعال سیاسی و برنده نوبل صلح این خبر را «دردناک، هراسناک و تکان دهنده» خواند و نوشت: «به رگبار مرگبار بستن کودک در آغوش پدر و مادرش در شهر خمین، جنایت است.»
او در یادداشت خود آورد: «خانواده کوچکی که به خیال خود در توقف جنگ و آتشبس از در خانه با اطمینان به بازگشت به همان خانه، سوار ماشین شدند، به خانه بازنگشتند. آنها با سلاحهای جنگی کشته شدند. صدای کودک در آغوش پدر و مادر با صدای رگبار خاموش شد، نه با صدای انفجار موشک و بمب. سینه او به دست ماموران گشت امنیت حکومت دریده شد.»

منبع تصویر، iribnews